telefon
whatsapp
|
Parking gratuït
|
A 35 min. de Barcelona
|
Espai infantil
email

Programar el GPS/TomTom només fins a Tagamanent; després seguir les indicacions que hi ha a continuació (atenció per Figaró, no es pot pujar amb cotxe, per tant NO utilitzar el GoogleMaps!!):

EN COTXE


Sud
(venint de Granollers- Barcelona)
Des de Ia C-17 (antiga N-152) en direcció Vic-Puigcerdà, heu d’agafar Ia sortida Tagamanent (a Ia dreta). Seguiu els indicadors de Turó de Tagamanent i /o La Calma Parc Etnològic de Tagamanent. Heu de continuar 7km per Ia pista forestal/asfaltada fins que arribeu al parking de La Calma senyalitzat com: Aparcament, El Bellver i l’Agustí.

Nord (venint de Vic- Puigcerdà)
Des de Ia C-17 (antiga N-152) en direcció Granollers-Barcelona, un cop passat Aiguafreda, heu d’agafar Ia sortida a mà dreta (la de la benzinera) indicada com “Tagamanent”. Seguiu els indicadors de Turó de Tagamanent i /o La Calma Parc Etnològic de Tagamanent. Heu de continuar 7km per Ia pista forestal/asfaltada fins que arribeu al parking de La Calma senyalitzat com: Aparcament, El Bellver i l’Agustí.

Des de Collformic: Seguiu el GR 5 que enfila pel Pia de Ia Calma.

 

A PEU, CAVALL O BICICLETA

Des de Figaró: Enfileu Ia pista que puja cap al turó de Tagamanent (unes dues hores) i enllaçareu al cim amb Ia pista apta per cotxes.
Des de Collformic: Seguiu el GR 5 que enfila pel Pia de Ia Calma.
Des d’Aiguafreda: Pregunteu pel GR 5 que enfila pel Pla de Ia Calma.

Per venir en tren: www.rodaliesdecatalunya.cat (Estació d’El Figaró o Sant Martí de Centelles/Aiguafreda, Linia R3 L’Hospitalet de LLobregat-Puigcerdà)

Per venir en autobús: www.sagales.com (Parades d’El Figaró o Aiguafreda)


Mostra un mapa més gran